18e editie PPM Jaarcongres - Focus in uitdagende tijden

Focus in uitdagende tijden
Tijdens de 18e editie van het PPM Jaarcongres benadrukken we de focus in deze uitdagende tijden. Wat kunnen we elkaar tijdens dit congres leren over hoe we creatief om kunnen gaan met de moeilijkheden van deze tijd?

We leven in een steeds sneller veranderde wereld; onder meer qua afzetmarkt, arbeidsmarkt & regelgeving. Hierdoor veranderen de inzichten in welke projecten nodig zijn om de strategie te realiseren ook regelmatig. Dit stelt nieuwe eisen aan PPM en aan de portfoliomanager. Wat betekent dit voor PPM, voor de rol en positie van de portfoliomanager en zijn team en voor de oplossingen die PPM en de organisaties verder helpen in het leggen van de puzzel?

Een congres specifiek gericht op projectportfoliomanagement
Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Vroegboekkorting tot 1 december 2022
Registreer voor 1 december en profiteer van €100,- korting op de deelnameprijs.
Direct registreren? Meld u nu aan.

𝘋𝘦 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘢𝘮𝘦𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴 𝘪𝘴 𝘪𝘯𝘤l𝘶𝘴𝘪𝘦𝘧 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘢𝘮𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘨𝘳𝘦𝘴, 𝘥𝘪𝘯𝘦𝘳𝘣𝘶𝘧𝘧𝘦𝘵 𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘤𝘶𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘵𝘪𝘦.

Call for Case tot 18 november 2022
Heeft u een interessant en leerzaam praktijkvehaal dat aansluit bij het thema? Dien dan voor 18 november uw verhaal in via de website.

Overzicht nieuws