Eerste praktijksprekers PPM Jaarcongres 2024 bekend

Op woensdag 28 februari 2024 organiseert CKC in samenwerking met PPMpro de 19e editie van het PPM Jaarcongres met als thema ‘Toekomstgericht sturen van het portfolio’.

Met trots presenteren wij de eerste praktijksprekers. Tijdens de praktijksessies wordt een verdiepingsslag gemaakt en wordt eenieder gevoed met inspiratie en kennis om zo ook binnen de eigen organisatie nieuwe stappen te zetten in het toepassen van project portfolio management.

Graag stellen wij de sprekers voor:

Het gaat altijd om kiezen, al is de beste aanpak daarvoor niet altijd eenvoudig 
Een interactieve sessie, waarbij deelnemers worden getriggerd met korte praktijkcases. De cases worden blind uit een pot gekozen door het publiek zelf.
Durf je te laten verrassen en neem actief deel aan deze sessie.
Gijsje Brinkman, Manager Portfolio Office Fit4Future, Alliander / Owner, Organize You

Een duurzaam innovatie portfolio – een reisverslag van dsm-firmenich  
Martijn neemt je mee in de reis die dsm-firmenich heeft gemaakt naar project portfolio management en daagt je uit om mee te denken over welke duurzaamheidscriteria kunnen helpen in het portfolio van jóuw organisatie.
Martijn Antonisse, Sustainable Portfolio Steering leider, dsm-firmenich

Van project portfolio management naar “governance of the project oriented company” – the follow-up
In vervolg op zijn keyote lezing gaat Gerard in deze praktijksessie graag in gesprek met mensen die werkzaam zijn in het vakgebied van project portfolio management. Natuurlijk om te “brengen”: het beantwoorden van vragen. Maar zeker ook om te “halen”: het naar huis meenemen van tips en opmerkingen van vakgenoten. Een actieve discussie met leerpunten voor alle deelnemers.
Gerard Geurtjens, Project Directeur A-Pier, Royal Schiphol Group

Waardemanagement bij SVB
Een zoektocht naar benefits en hoe deze te optimaliseren
In deze sessie staan de aanpak en geleerde lessen rondom het project Waardemanagement centraal. Remco en Joke gaan hierbij niet alleen in op de methodische kant, maar ook de onderstroom komt aan bod.
Joke Backer, Domein informatiemanager / portfoliomanager, Sociale Verzekeringsbank
Remco Reitsma, Portfoliomanager, Sociale Verzekeringsbank

Wij kijken er samen met PPMpro naar uit om je deze dag te mogen verwelkomen en te inspireren!
Klik HIER om je direct aan te melden.

Het PPM Jaarcongres is na 18 jaar uitgegroeid tot een succesvol en langlopend congres op het gebied van Project Portfolio Management (PPM). Visies en ervaringen worden gedeeld, met als voornaamste doel je inzicht te geven op de moderne benadering van portfoliomanagement. Dit jaar rondom het thema ‘Toekomstgericht sturen van het portfolio’. 

Overzicht nieuws