A2 - Strategie in actie

Op woensdag 16 februari 2022 vindt de 17e editie van het PPM Jaarcongres plaats bij Hotel Theater Figi te Zeist. Erik Gort, IPMA-A Certified Portfolio Director, Royal FrieslandCampina Ingredients, zal een sessie over ‘Strategie in actie’ verzorgen.

Tijdens de workshop “Strategie in actie” zal Erik vanuit zijn praktijk inzicht geven in hoe je vanuit strategie optimaal waarde kan toevoegen aan een organisatie. Belangrijke vragen daarbij zijn: Hoe richt je portfolio’s in? Op welke niveaus stuur je? Hoe werken de inzichten in het projectenportfolio door in de waarde voor de organisatie? Op welke KPI’s stuur je? Hoe vertaal je strategie naar concrete projecten en programma’s? Benieuwd naar zijn praktijkverhaal, meld je dan aan voor deze bijeenkomst.

Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Nieuwsgierig naar de bijdrage van Erik? Meld je dan nu aan! 

Overzicht nieuws