C1/C2 - PAAS - Prioriteren in de cloud, as a service

Op woensdag 25 mei 2022 vindt de 17e editie van het PPM Jaarcongres plaats bij Hotel Theater Figi te Zeist. Ben Goes, ing, Organisatie adviseur, Goes Consult, zal twee workshops over ‘PAAS – Prioriteren in de cloud, as a service’ verzorgen.

Een interactieve workshop waarin de deelnemers ervaren hoe je, voor onderdelen van een portfolio, de meningsvorming van verschillende stakeholders op tafel kan krijgen over de prioritering van het portfolio. Aan de hand van enkele praktijkcases waarin ervaringen met deze wijze van analyseren worden gedeeld, wordt duidelijk welke voordelen deze aanpak biedt en van welke valkuilen je je bewust moet zijn. N.B. De deelnemers wordt gevraagd om in de week voorafgaand aan het congres via Internet een prioriteitsvraag in te vullen. De (anonieme) resultaten daaruit worden in de workshop gebruikt.

Ben Goes werkt ruim 30 jaar als zelfstandig organisatieadviseur, oorspronkelijk op het terrein van personele organisatie, functiewaardering en reorganisaties. De laatste jaren ondersteunt hij steeds vaker bestuurders, directies en management bij de motivatie en keuze van investeringen, producten en diensten (zoals behandelingen) en veranderingen. Hij gebruikt daarbij een eigen analyse-tool op basis van SPSS om meningsvorming over prioriteiten te inventariseren, deze in volgorde te plaatsen, te clusteren en transparant te maken.

Meld je nu aan voor het PPM Jaarcongres! 

Overzicht nieuws