Het gaat altijd om kiezen, al is de beste aanpak daarvoor niet altijd eenvoudig 

Het gaat altijd om kiezen, al is de beste aanpak daarvoor niet altijd eenvoudig

Durf je te laten verrassen en neem actief deel aan de interactieve sessie van Gijsje Brinkman. Circa 20 jaar is Gijsje werkzaam in het gebied van portfolio-, programma- en projectmanagement, in zowel waterval als agile omgevingen. De laatste jaren lag haar focus op portfoliomanagement rollen bij o.a. CZ Zorgverzekeringen, Randstad (via TCS), UWV en Ahold Delhaize.

Tijdens haar interactieve sessie worden deelnemers getriggerd met korte praktijkcases. De cases worden blind uit een pot gekozen door het publiek zelf. Denk bijvoorbeeld  aan cases als: Hoe omgaan met een situatie waarin de ‘projectscore’ op de doelen anders uitpakt dan de directeuren hadden verwacht? Of: Hoe op waarde sturen als organisatiedoelen niet helder zijn geformuleerd?

Het PPM Jaarcongres is na 18 jaar uitgegroeid tot een succesvol en langlopend congres op het gebied van Project Portfolio Management (PPM). Visies en ervaringen worden gedeeld, met als voornaamste doel je inzicht te geven op de moderne benadering van portfoliomanagement. Dit jaar rondom het thema ‘Toekomstgericht sturen van het portfolio’. In de verschillende praktijkcases en keynotes die tijdens de 19e editie van het PPM Jaarcongres acte de présence geven kom je in gesprek met vakgenoten en word je geïnspireerd om zelf nieuwe stappen te gaan zetten in het toepassen van PPM binnen je eigen organisatie. 

Nieuwsgierig geworden naar de bijdrage van Gijsje? Meld je nu aan voor het PPM Jaarcongres!
Bekijk het volledige programma en vind alle informatie op de congreswebsite.

Overzicht nieuws