Programma PPM Jaarcongres 2023 bekend

Het volledige programma van de 18e editie van het PPM Jaarcongres is bekend! Op woensdag 5 april 2023 gaat deze 18e editie van het PPM Jaarcongres plaatsvinden bij Van der Valk Hotel, Utrecht.

Inspirerende keynote bijdragen van Prof. dr. Freek Peters, Henny Portman & Jelmer Koekkoek. Prof. dr. Freek Peters gaat in op de veranderende blik op leiderschap, de impact van complexiteit op de sturing en op de effectiviteit van leidersgedrag, vroeger en nu. Henny behandelt tien aandachtsgebieden om de wendbaarheid van portfoliomanagement te vergroten, waarna Jelmer aansluitend ingaat op de wijze hoe Knab portfoliomanagement ingevuld heeft en het belang van OKR’s (Objectives & Key Results) hierbij.

In de parallelsessie rondes komen inspirerende praktijkcases voorbij van o.a. Barenbrug Holland, GGD Amsterdam, VodafoneZiggo & UMC Utrecht.

Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Meld je nu aan via de volgende link: registreren

Overzicht nieuws