Terugblik PPM Jaarcongres 2022

Afgelopen donderdag vond de 17e editie van het PPM Jaarcongres plaats met als thema: PPM Next Level: waardegestuurd projectportfoliomanagement. Hoe een projectportfolio samenstellen dat steeds ‘klopt’, gebaseerd op duurzame keuzes? Organisatoren CKC Seminars en PPMpro kijken trots terug op deze geslaagde editie en danken al haar sprekers, deelnemers, adviesraadleden en Hotel Theater Figi voor de medewerking.

Dagvoorzitter Jan Bloem opent het programma en zet alle deelnemers direct op scherp richting het thema ‘sturen op waarde’. Vervolgens gaan alle deelnemers in een worldcafé setting met elkaar in discussie aan de hand van diverse stellingen.

Keynote spreker Harrie van den Berg, auteur van ‘Impact, de kracht van onbewuste invloed’ en founder van Subconscious Impact, houdt een inspirerend betoog over je onbewuste impact vergroten. Want wat maakt een project portfoliomanager effectief? Kennis, inzicht en daadkracht? Zeker. Maar de bottleneck is vaak de persoonlijke impact.

Tijdens de praktijkcases en workshops zochten de deelnemers de verdieping op. We sluiten de dag af met een inspirerende keynote presentatie van Jo Caudron, founding partner van Scopernia en auteur van o.a. ‘De Wereld Is Rond’. Welke kansen biedt de transformatie van maatschappij en organisaties voor de portfoliomanager? Vanuit zijn optimistisch wereldbeeld neemt Jo ons mee in hoe daar te komen.

𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐞!
De 18e editie van het PPM Jaarcongres vindt plaatst op woensdag 15 februari 2023 in Hotel Theater Figi te Zeist. Klik HIER om je aan te melden en tot 1 december gebruik te maken van de vroegboekkorting van 100,- euro.
Heb je suggesties, ideeën of feedback om de kwaliteit te verbeteren? Laat het ons weten! 

Overzicht nieuws