Verslag PPM Lagerhuisdebat

De 16e editie van het PPM Jaarcongres werd afgesloten met een Lagerhuisdebat onder leiding van Gijs Weenink, Directeur DebatAcademie. Met de echte debatrituelen, afgeleid van het Engelse Parlement, werden vijf stellingen op een zeer interatieve wijze uitgediept.

De zaal werd verdeeld in twee helften, het EENS-vak en het ONEENS-vak. Tijdens het debat mag je op elk moment overlopen.
Uniek dat in een klein uur bijna alle 70 deelnemers – afkomstig uit zowel profit als non-profit organisaties van diverse sectoren – aan het woord kwamen!

De volgende vijf stellingen werden uitgediept:

  • Nederland heeft de beste portfoliomanagers van de wereld
  • PPM moet je blijven ontwikkelen
  • Portfoliomanagers moeten de bestuurders tot keuzes verleiden
  • De ontwikkeling van PPM is nooit af; het wordt iedere keer een slag beter
  • Keuzes maken doe je met je onderbuik

De hoofdpunten van het debat zijn samengevat in een kort verslag.

Save the date: 10 februari 2021
Heb je suggesties of ideeën voor volgens jaar (thema, sprekers, etc.) of wil je zelf als spreker op het podium staan? Stuur dan gerust een email naar Rowi Rakels rowi@ckc-seminars.nl

Masterclass Strategisch PPM
CKC Seminars en PPMpro hebben gezamenlijk de Masterclass Strategisch PPM ontwikkeld. In zes bijeenkomsten, verzorgd door Practice Leaders, wordt een leertraject geboden om bestuurders, directeuren en (portfolio)managers beter in staat te stellen hun rol in te vullen in organisaties die volop in beweging zijn. Hoe neem je als stuurman/-vrouw beslissingen over ingrijpende veranderingen, hoe maak je daarin de juiste keuzes om daarmee successen te behalen? Kijk voor meer informatie op www.masterclass-strategisch-ppm.nl

 

Overzicht nieuws