Volledige programma PPM Jaarcongres 2022

Het volledige programma van de 17e editie van het PPM Jaarcongres is bekend! Op woensdag 16 februari 2022 zal deze 17e editie van het PPM Jaarcongres plaats vinden bij Hotel Theater Figi te Zeist.

Inspirerende keynote bijdragen van Simon van der Veer en Jo Caudron. Simon zal iets vertellen over ‘Sturen op waarde met het innerlijke kompas van jezelf en je bedrijf’. Jo zal ingaan op ‘Transformatie van de maatschappij en organisaties: kansen voor de portfoliomanager?’.

Ben Goes en Marjan van Benthem zullen beide een workshop verzorgen. Ben zal twee maal een workshop geven die gaat over ‘PAAS – Prioriteren in de cloud, as a service’. De workshop van Marjans zal gaan over ‘Waardepokeren’.

In de parallelsessie rondes komen inspirerende praktijkcases voorbij van o.a. Defensie, FrieslandCampina, Ministerie van Binnenlandse Zaken, UMC Utrecht, Goes Consult, I Interim Rijk, Pimcy, Prowareness, Avans Hogeschool, Barenbrug Holland en Vrije Universiteit Amsterdam.

Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod.

Meld je nu aan via de volgende link: registreren

Overzicht nieuws