Focus in uitdagende tijden

Op woensdag 5 april organiseren wij in samenwerking met PPMpro de 18e editie van het PPM Jaarcongres met als thema: Focus in uitdagende tijden. Wat kunnen we elkaar tijdens dit congres leren over hoe we creatief om kunnen gaan met de moeilijkheden van deze tijd?

We leven in een steeds sneller veranderende wereld; onder meer qua afzetmarkt, arbeidsmarkt & regelgeving. Hierdoor veranderen de inzichten in welke projecten nodig zijn om de strategie te realiseren ook regelmatig. Dit stelt nieuwe eisen aan PPM en aan de portfoliomanager. Wat betekent dit voor PPM, voor de rol en positie van de portfoliomanager en zijn team en voor de oplossingen die PPM en de organisaties verder helpen in het leggen van de puzzel?

Inspirerende keynote bijdragen van Prof. dr. Freek Peters, Henny Portman & Jelmer Koekkoek.
Prof. dr. Freek Peters gaat in op de veranderende blik op leiderschap, de impact van complexiteit op de sturing en op de effectiviteit van leidersgedrag, vroeger en nu. Henny behandelt tien aandachtsgebieden om de wendbaarheid van portfoliomanagement te vergroten, waarna Jelmer aansluitend ingaat op de wijze hoe Knab portfoliomanagement ingevuld heeft en het belang van OKR’s (Objectives & Key Results) hierbij.

In de parallelsessie rondes komen inspirerende praktijkcases voorbij van Barenbrug Holland, DomusSoft PPM Applicatie, GGD Amsterdam, JigsEye, Pimcy Innovatie & Portfoliomanagement, TwynstraGudde, UMC Utrecht en VodafoneZiggo.

Het PPM Jaarcongres is hét vakinhoudelijke event voor en door portfoliomanagers. Het event dat de lead neemt in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. Ook hybride portfolio’s met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten en agile teams komen aan bod. Bekijk hier het volledige programma.

Wil jij ook deelnemen aan dit congres?
Schrijf je dan hier in. De deelnameprijs voor het PPM Jaarcongres bedraagt € 695,- excl. BTW per persoon. Hiervoor neem je deel aan het congres, met diner (buffet), overige catering en documentatie.

Graag tot ziens op woensdag 5 april in het Van der Valk Hotel, Utrecht

Overzicht nieuws