Programma PPM Jaarcongres bekend! Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie?

Op 13 februari mei aanstaande vindt de 15e editie van het Programma Portfolio Management Jaarcongres plaats. Met dit jaar als thema: Een nieuwe kijk op het portfolio. Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie?

Portfoliomanagement neemt de lead in innovatie en transformatie door het integraal regisseren tussen beleid en uitvoering. En dat met een grote diversiteit aan uitvoeringsvormen, zoals programma’s, projecten, agile teams en lijn: de hybride portfolio is geboren en zet meer dan ooit een stempel op de toekomst. Maar, hoe krijg je grip op het hybride portfolio in een tijd van wendbaarheid en de continue druk van transformatie en innovatie? Hoe kom je (weer) in de lead en hoe help je als portfoliomanager de directie en het management in het krijgen van grip?

Inschrijven

Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 100,- korting*! Klik hier om te registreren.
*Kortingen kunnen niet gecombineerd worden

Keynote sprekers brengen u visie en inspiratie:

   

  • Een nieuwe kijk op het portfolio. Hoe behoud je de regie op innovatie en transformatie?
    Dagvoorzitter Jan Bloem CMC, verbonden aan PPMpro.nl en Arlande
  • Portfoliomanagement bij NS Commercie: Een voorbeeld hoe je vanuit strategische doelen een meetbare en concrete bijdrage levert aan de benefits van de organisatie.
    Matthijs Lodder, Manager Portfolio, Programma’s & Projecten, Nederlandse Spoorwegen – Commercie
  • Leiderschap in verandering
    Anouk Brack, Auteur, Trainer, Executive coach Leadership Embodiment, AnoukA Training

Praktijkgerichte en interactieve parallelsessies

Met inspirerende best practices van Avans Hogeschool, De Project Academie, FrieslandCampina, WIN, CAK, Sanquin Plasma Products en meer. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden om regie te behouden op de transformatie en innovatie binnen uw organisatie!

 

Bekijk HIER de flyer en volg ons ook op Twitter via #ppmcongresnl

Overzicht nieuws