Bepalen van keuzecriteria met Serious Gaming

Als PPM-professional heb je doorlopend te maken met uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van het projectportfolio en zorgen voor een eenduidige en vooral gedragen set van besluitvormingsvariabelen. Om te komen tot oplossingen voor dit soort vraagstukken is LEGO® SERIOUS PLAY® ontwikkeld. Dit is een gefaciliteerde vorm van ‘serious gaming’, waarin design thinking en storytelling op speelse wijze zijn gecombineerd.

  • Met Lego i.c.m. serious gaming kun je in korte tijd komen tot het uitwisselen van beelden en ideeën.
  • De creatieve vorm zorgt voor interactie tussen deelnemers die elkaar daarvoor veelal nog niet hebben ontmoet.
  • Met Lego Serious Play maak je het onzichtbare (gedachten die vaak niet worden uitgesproken) zichtbaar en in deze tastbaar.
  • De workshop zorgt voor plezier aan de ‘speeltafel’

Deze workshop wordt door Maarten van Weeghel (Director Projects & Change bij Improven) en Ivo Heijtel (Consultant Projects & Change bij Improven) gegeven tijdens het Project Portfolio Management Jaarcongres en vindt drie keer plaats. Bekijk hier het volledige programma.

Wil jij ook deelnemen aan dit congres?
Schrijf je dan hier in. De deelnameprijs voor het PPM Jaarcongres bedraagt € 695,- excl. BTW per persoon. Hiervoor neem je deel aan het congres, met diner (buffet), overige catering en documentatie.

Graag tot ziens op woensdag 12 februari 2020!

Overzicht nieuws